Адміністрація КП "Водоканал м. Ужгород" повідомляє про продовження роботи щодо відключення боржників відповідно до постанови КМУ №1405 від 29.12.2023 року. Абоненти із заборгованістю понад 3000 гривень отримають рахунки за послуги червоного кольору.

У разі припинення надання послуг водопостачання їх відновлення буде здійснено лише після повної оплати заборгованості за спожиті послуги.

Вода / фото: Freepik
Вода / фото: Freepik

Це також включає оплату робіт за тимчасове відключення від централізованих мереж водопостачання (1739,48 гривень) та додатково робіт з повторного підключення до мережі (1739,48 гривень) після оплати заборгованості за послуги.

Щоб уникнути небажаних наслідків, пов'язаних із несплатою, рекомендується погасити заборгованість або укласти договір реструктуризації.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Водоканал / фото: Freepik
Водоканал / фото: Freepik

Для того, щоб виключити вашу адресу з плану відключень, необхідно сплатити поточну заборгованість та надати квитанції в абонентський відділ підприємства за адресою вул. Митна, 1 або надіслати фото квитанції на Viber (095-307-71-25). Режим роботи підприємства з 8:00 до 12:00 та з 13:00 до 17:00.

Підприємство готове надати необхідну інформацію та підтримку, щоб допомогти абонентам у вирішенні фінансових питань та забезпечити надійне та безперебійне водопостачання.

Нагадаємо, з'явився "небаланс" у квитанціях за воду – хто має сплатити

Раніше ми писали про те, що " Це повільна смерть": кияни в сказі від виправдань водоканалу про "хорошу" якість води

Крім того, Знай.ua повідомляв, якість води падає, втрати зростають, на ремонт не вистачає: за що платять українці