Адміністрація КП "Водоканал м. Ужгород" повідомляє про продовження роботи щодо відключення боржників відповідно до постанови КМУ №1405 від 29.12.2023 року. Абоненти із заборгованістю понад 3000 гривень отримають рахунки за послуги червоного кольору.

У разі припинення надання послуг водопостачання їх відновлення буде здійснено лише після повної оплати заборгованості за спожиті послуги.

Вода / фото: Freepik
Вода / фото: Freepik

Це також включає оплату робіт за тимчасове відключення від централізованих мереж водопостачання (1739,48 гривень) та додатково робіт з повторного підключення до мережі (1739,48 гривень) після оплати заборгованості за послуги.

Щоб уникнути небажаних наслідків, пов'язаних із несплатою, рекомендується погасити заборгованість або укласти договір реструктуризації.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Водоканал / фото: Freepik
Водоканал / фото: Freepik

Для того, щоб виключити вашу адресу з плану відключень, необхідно сплатити поточну заборгованість та надати квитанції в абонентський відділ підприємства за адресою вул. Митна, 1 або надіслати фото квитанції на Viber (095-307-71-25). Режим роботи підприємства з 8:00 до 12:00 та з 13:00 до 17:00.

Підприємство готове надати необхідну інформацію та підтримку, щоб допомогти абонентам у вирішенні фінансових питань та забезпечити надійне та безперебійне водопостачання.

Нагадаємо, з'явився "небаланс" у квитанціях за воду – хто має сплатити

Раніше ми писали про те, що " Це повільна смерть": кияни в сказі від виправдань водоканалу про "хорошу" якість води

Крім того, Знай.ua повідомляв, якість води падає, втрати зростають, на ремонт не вистачає: за що платять українці