Стало відомо про інцидент, який стався в Києві. Молодий хлопець вирішив збагатитися на незаконно отриманих сигаретних стіках.

Таким чином повідомляється, що хлопця звуть Артем, і він був затриманий в п'ятницю, 5 березня за крадіжку сигаретних стіків на iqos. Загальна сума їх склала 12 тисяч 147 гривень, кілька десятків блоків.

Вкрав хлопець їх в одному з супермаркетів Києва, який розташований на Харківському масиві. Варто відзначити, що хлопець всього 1999 року народження.

Про це повідомляє спільнота «Київ Оперативний» на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У повідомленні сказано: "Переданий співробітникам Дарницького УП по спец.лінії "102". Кажуть, що курця навіть закрили в СІЗО".

Нагадаємо, що 11-річний хлопчик загинув на морозі: кілька днів не міг відігрітися.

Мати 11-річного Крістіана Пінеди подала позов на суму 100 мільйонів доларів про смерть до окружного суду округу Джефферсон, стверджуючи, що комунальні гіганти "ставлять прибуток вище добробуту людей».

Як повідомляв портал "Знай.uа", директора ліцею під Києвом, де отруїлися двоє дітей, відсторонили від роботи. Про це стало відомо з повідомлення в Facebook мера міста Боярка Київської області Олександра Зарубіна.

Також, "Знай.uа" писав, що дві школярки отруїлися невідомими речовинами: батьків попередили про небезпеку.

Про трагедію повідомив Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, а також прес-служба Київської державної обласної адміністрації.