Стало відомо про інцидент, який стався в столиці на орендованій квартирі. Вкрали все, крім стін.

Таким чином, повідомляється, що в Києві аферисти обчистили знімну квартиру. Вони винесли звідти меблі і всю техніку. Загальна сума збитку становить понад 500 тисяч гривень. Про це повідомив Київ Оперативний.

Банда аферистів-крадіїв орудує в столиці В Києві останні кілька місяців орудує банда, яка системно займається аферами. В редакцію «Антимент» надійшла флешка з відео одного із «подвигів» організованого злочинного угрупування. Один із членів групи гр. Гуцева Олена Євгеніївна 20.02.1975 р.н. (може представлятись як «Туманова, психолог\психотерапевт\сексопатолог») – орендує житло на кілька місяців. Після чого, в один прекрасний день виявляється, що в квартирі – геть нічого німає, окрім стін і унітазу. «Сара, зривай обої! Ми переїжджаємо!» - це не анекдот, а схема, по якій працюють ці «веселі» рєбята. Всі меблі, бойлер, кухню, диван, електроприбори і тд – все вивозиться в комісійні магазини і виставляється на продаж, в т.ч. через OLX. Майнові збитки, які понесли власники квартири складають щонайменше - 500 000 (пів мільйона) грн. Поліція столиці – не поспішає розслідувати цю подію. Тим часом члени цієї банди – розгулюють на волі. Відео: крадіжка майна 28 і 29 серпня 2020 з 1кімн. орендованої квартири на 9 поверсі, розташованої в будинку №34-А, що по вул. Євгена Коновальця(Щорса) у Печерському районі столиці. (с) Oleg Veremiyenko

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 7 september 2020

Сталася крадіжка майна в Печерському районі столиці. При цьому, злодії виявилися не зовсім професіоналами. Вони не помітили камери, які записали весь процес.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Виносили речі з квартири на 9 поверсі в мікроавтобус. При цьому, варто відзначити, що все це сталося посеред білого дня, на очах у сусідів.

Автори розмістили публікацію стверджують, що ця банда системно займається аферами.

Одна з членів банди Гуцева Олена знімає на кілька місяців житло, а потім пропадає з кінцями, і квартира залишається порожньою.

Поки що угруповання все ще Неа свободі, їм по всій видимості, співробітники правоохоронних органів не поспішають розслідувати цю справу.

Про це повідомили на сторінці Київ Оперативний, і нагадали про минулу історію з ними.

Нагадаємо, раніше У Києві банда аферистів впарила пенсіонерці пластиковий стаканчик за 10 тисяч.

Як повідомляє портал " Знай.ІА» В Україні зростає ціна оренди житла - як не стати жертвою шахраїв.

Також " Знай.ІА " писав, що У Києві банда школярів заробила шалену суму, здаючи в оренду квартири-примари.