Стало відомо про те, що в столиці пенсіонерку обдурили на десять тисяч гривень. Зловмисників вже спіймали.

Таким чином, повідомляється, що на проспекті Свободи, в квартиру пенсіонерки прийшли двоє. Вони представилися як співробітники соціально служби.

Ошукали пенсіонерку на 10 тисяч гривень На проспекті Свободи, під видом соціальних працівників, до квартири пенсіонерки зайшли оці двоє. Впарили їй посуд за 10 тисяч гривень, а коли уходили взяли ще золотий ланцюжок та ще деякі прикраси. Жінка зателефонувала правоохоронцям та розповіла цю історію. Їм же жінка детально описала зовнішність пройдисвітів, але, на жаль, не запам‘ятала номерні знаки автівки на якій ті були. Допоміг випадок - нам у приватні повідомлення написав підписник та сказав, що бачив #всеодноїхнесадять осіб, які були на автомобілі #KIA (#AA5567EM). Підозру викликало те, що особи ходили по квартирам у Голосіївському районі з посудом. Передали орієнтування патрульним поліцейським, які через деякий час зупинили авто на Сирецькій. Дійові особи: • Волошин Руслан Олексійович, 07.11.1990, РФ. • Козаченко Федір Васильович, 07.08.1993, РФ. Навіть встигли взяти авто в оренду. Палкі вітання власнику, який дає авто особам без документів. Обох, в порядку статті 208 КПК України направляють в ізолятор. Правоохоронці кажуть, що буде відкрито провадження за статтею 190 КК України («шахрайство»). Якщо ці особи таким же чином ошукали і вас (ваших родичів, друзів, знайомих), будь ласка, зверніться до Подільського управління поліції. Шановні друзі, будь ласка, розповідайте своїм літнім родичам та знайомим про подібні ситуації.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 16 augustus 2020

І ось, через кілька хвилин, пенсіонерка вже стала володаркою посуду, вартість якого становить 10 тисяч гривень. А також, коли шахраї йшли, рані встигли прихопити ще золотий ланцюжок, і деякі інші прикраси.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як тільки жінка зрозуміла, що вона потрапила на гроші, вона зрощу ж звернулася до співробітників правоохоронних органів.

У поліції вона детально описала зовнішність зловмисників, однак, номери на машині вона не запам'ятала.

Знайти аферистів допоміг один випадок. В особисті повідомлення спільноти "Київ Оперативний" написав передплатник, і написав, що бачив особистостей, які були на автомобілі КІА. Підозру у нього викликало те, що вони бродив по квартирах з посудом. Тобто, точно та ж схема, що і з пенсіонеркою.

* Волошин Руслан Олексійович, 07.11.1990, РФ.
* Козаченко Федір Васильович, 07.08.1993, РФ.
Навіть встигли взяти авто в оренду. Привітання власнику, який дає авто особам без документів.
Обох, у порядку статті 208 КПК України направляють до ізолятора. Правоохоронці кажуть, що буде відкрито провадження за статтею 190 КК України («Шахрайство»).
Якщо ці особи таким же чином обдурили і вас (ваших родичів, друзів, знайомих), будь ласка, зверніться в Подільське управління поліції.

Нагадавши, Знай писав, що поліція схопила банду аферистів на Львівщині. Вони за допомогою симпатичної дівчини заманювали в квартиру жертв-чоловіків, а потім знімали інтим. Відео ставало предметом для шантажу.

Також Знай повідомляв, що шахраї в Запоріжжі виманили у пенсіонерки 9 тисяч доларів.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області спіймали шахрая, який розводив підприємців на гроші.