У Києві в Дарницькому районі розшукується Гиньга Андрій Ярославович 2010 року народження. Школяр пішов з дому в неділю, 10 травня і досі не повернувся. На даний момент про його місцезнаходження нічого невідомо.

Пошуком дитини займаються правоохоронні органи.

Прикмети Андрія: на вигляд 10-11 років, зріст 140 см, волосся світло-русяве, худорлявої статури.

Був одягнений: темно-сірий спортивний костюм.

Всіх, у кого є яка-небудь інформацію про можливе місцезнаходження школяра, поліція просить повідомити за телефоном спецлінії «102». Важлива будь-яка інформація, адже кону життя і здоров'я хлопчика.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, под Києвом, у селі Личанка Києво-Святошинського району, розшукують неповнолітнього хлопця, яка зник ще 9 травня. Відзначається, що розшуком хлопця займається Києво-Святошинський відділ поліції. За даними правоохоронців, 16-річного Максима Бабинова в останній раз бачили в селі Личанка близько 18:00 вечора, 9 травня. Хлопець самовільно пішов з території дитячого будинку сімейного типу, розташованого по вулиці Польовій. В даний час про його місцезнаходження нічого не відомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині пропала юна блондинка з рюкзаком, родичі б'ють тривогу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом пропала юна красуня з червоними волоссям, особливі прикмети і фото

Також «Знай.ua» писав, що У Києві зник усміхнений школяр в окулярах, батьки благають про допомогу