У Києві з дому пішов та безслідно зник 13-річний школяр - батьки благають усіх, хто бачив дитину, повідомити про його місцезнаходження.

Про це повідомляє Київ Оперативний на сторінці спільноти в Facebook.

"Увага! #Розшукується дитина! Дніпровським УП ГУНП у м.Києві розшукується неповнолітній Москаленко Олександр Георгійович, 2006 р.н., який 03.02.2020 пішов з дому та по теперишній час не повернувся. Прикмети: на вигляд 12-13 років зріст 155 см. волосся світло русяве по боках вибрите, спереду велика чолка, худорлявої тілобудови. Одягнений: сіра кофта з капюшоном, темно синій рюкзак, чорні спортивні штани, рижі ботінки. При отриманні будь-якої інфрмації про можливе місце знаходженя неповнолітнього, просимо телефонувати за номером "102", - йдеться в публікації.

Скріншот з facebook

Нагадаємо, у Харкові шукають дівчинку-підлітка, яка пішла на прогулянку з подругою, але додому так і не повернулася.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа в Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику.

Також Знай.uа писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис. грн у довірливих жителів міста.