ПриватБанк виплатить клієнтам щедрий кешбек за виконання кількох простих умов. Про це повідомляється на facebook-сторінці фінустанови.

Клієнти ПриватБанку можуть отримати виплати у вигляді кешбеку. Для цього доведеться зареєструватися у новій акції та виконати кілька нескладних умов.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Один учасник акції може на кожному етапі отримувати кешбек 250 грн, кешбек 2 500 грн можна отримати один раз за весь період акції. Максимальна сума кешбеку для одного учасника акції за весь період акції – 3 000 грн", - повідомили в банку.

Які умови потрібно виконати:

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • після реєстрації в акції отримати або надіслати переказ із картки на картку Mastercard від ПриватБанку на суму від 250 гривень;
  • сплатити карткою Mastercard від ПриватБанку як мінімум дві покупки на загальну суму від 250 гривень.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Зазначається, що кешбек у розмірі 250 гривень отримають лише 1500 клієнтів, а бонус у розмірі 2500 гривень – лише 75 учасників акції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що заблокував карту без пояснень: ПриватБанк залишив вдову військового з дитиною без копійки на існування.

Також наш портал інформував, ПФУ гроші перерахував – банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що в ПриватБанку дарують клієнтам новенькі iPhone 15 Pro: хто може отримати щедрий подарунок.