Один із трьох найбільших українських мобільних операторів "Київстар", який останнім часом безперервно підвищує тарифи на мобільний зв'язок та домашній інтернет, знову "подарував" клієнтам трохи негативу.

Справа в тому, що компанія "Київстар" не лише надає мобільні послуги, а й володіє певною кількістю фірмових магазинів, де українці можуть купити телефони, аксесуари або вирішити питання з мобільними номерами. В одному з таких магазинів і трапилася неприємна історія.

Про це стало відомо завдяки розповіді українки, яка просто хотіла купити новий телефон, на порталі для відгуків Otzyvua.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

"Який Київстар, такі і співробітники. Потрібний був телефон, часу не було, покупка була швидкою. Прийшла за однією моделлю, її не було, запропонували іншу. Ось на цьому треба було і поставити крапку. Так ні, починається базарний хід: впихування скла та налаштувань.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Політика Київстару - базарна палатка. 620 гривень сплачено даремно. Хлопець рудоволосий, як ухопився за ці налаштування, мені аж неприємно стало. Я відмовляюся, а йому треба ці гроші роздобути. Все одно, все перероблялося.

Довелося вдома все встановлювати наново, реєструватися на свою пошту. За 7420 грн. отримала відчуття, ніби в руках щура потримала. На цей телефон не хочеться дивитися. Від покупки має бути хоча б 30 хвилинна радість. Тотальна огида.

Ще такий нюанс. Спочатку запропонував скло за 350 грн., але в чеку вже пробив 249 грн., упаковку від скла у коробці я не знайшла. Після всього, що сталося, я не впевнена, що це скло за 249 грн., а не в районі 100 грн. Будьте уважні! Не довіряйте їм, уважно стежте, що вони сканують, чи відповідає тому, що у чеку і що є в наявності. Навіть уявити не могла, до чого вони доходять в обмані", - розповіла українка.

Відгук незадоволеного клієнта "Київстар", скріншот: otzyvua
Відгук незадоволеного клієнта "Київстар", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, "Не чекала такого, фу...": Vodafon "зіскребає" останні гроші українців, у яких чорно-білі телефони.

Раніше повідомлялося, "Не доходить...": абоненти "Київстару" посеред ночі прокидаються в холодному поті, просять грошей.

Також, "Безсумнівно крадете": українці скаржаться, що Vodafone знімає з рахунків українців останні гроші за ненадані послуги.