У компанії Київстар повідомили, що припиняють надавати послуги "Домашній інтернет" з використанням застарілої технології ADSL, а також декількох тарифних планів.

Також припиняє діяти тариф "Чемпіон світу". Про це повідомила пресслужба компанії.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

З 01.03.2023 припиняє надаватися послуга Домашній Інтернет за деякими адресами, де вона діяла з використанням технології ADSL. У зв'язку з цим закривається тариф Чемпіон світу, а також припиняє надаватися послуга Домашнього Інтернету деяким користувачам, які раніше змінили його на тарифи Все разом. - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що українці, які досі використовували тариф "Все разом" надійде пропозиція перейти на інші тарифи мобільного зв'язку, що не включають послугу дротового інтернету. Якщо запропоновані оновлення не відповідатимуть потребам, клієнти можуть безкоштовно змінити свій тариф на будь-який інший.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Київстар, фото: YouTube
Київстар, фото: YouTube

Решта абонентів, у яких відбудуться зміни, будуть проінформовані через SMS. Взаєморозрахунки за надані послуги відбуватимуться відповідно до чинних процедур компанії.

Можна як окремо підключити домашній інтернет, так і обрати тариф, в який входить і абонплата за мобільний зв'язок, і за домашній інтернет. За перший місяць користування доведеться заплатити 200 грн, далі — щомісячно 300 грн.

При підключенні інтернету Київстар використовує технологію FTTB. Оптичний кабель підводять до будинку та розподіляють по квартирах за допомогою мідного кабелю Ethernet. Він забезпечує швидкість з'єднання до 1000 Мбіт/с.

ОНОВЛЕНО

До редакції порталу Знай звернулися представники компанії Київстар, які саме зміни чекають на абонентів.

"Дана новина стосується абонентів, які до цього часу були підключенні до провідного інтернету через технологію ADSL. Це дуже застаріла технологія широкосмугового доступу, яка забезпечує передачу цифрового сигналу звичайною аналоговою телефонною лінією, та дозволяє одночасно користуватися телефоном і Інтернетом. Домашній інтернет від Київстар побудований на сучасній технології FTTB та надає інтернет через оптоволоконний кабель, тож надавати високий рівень сервісу та підтримувати роботу мережі через технологію ADSL, компанія більше не може. Хочемо зауважити, що серед понад 1 млн. абонентів послугою ADSL користувалось 100 абонентів, тобто 0,01% бази. Тож ні про яке масове відключення від послуги «Домашній інтернет» від Київстар, не може й бути мови. Навпаки, провайдер активно розвивається, модернізує мережу, підключає нові міста та міцно тримає позиції лідеру серед провайдерів на B2C ринку", – йдеться у повідомленні компанії "Київстар".

Нагадаємо, ми писали, що будете знати, що з родичами все гаразд: українцям показали корисний додаток.

Як повідомляв "Знай.ua" пришвидшити смартфон та зберегти заряд батареї: чи треба закривати програми.

Також "Знай.ua" інформував, ваш телефон не робить фотки та безкінечно висне і глючить? Пора звільнити пристрій від зайвого мотлоху.