Для наших читачів, які уважно стежать за своїми платіжками, а також за тим, що відбувається із сумами у цих папірцях, ми маємо дуже важливі новини. Справа в тому, що клієнти компанії "Нафтогаз" дуже засмутили нові платіжки за так звану "доставку" блакитного палива. У січні суми у квитанціях зросли просто неймовірними масштабами.

Про це стало відомо завдяки новому коментарю клієнта "Нафтогазу" під публікацією компанії у мережі Facebook, пише "Хвиля".

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

"А що це за доставка газу така? 432 грн.! 260 було забагато! Що ж ви коїте?!", — пише під публікацією "Нафтогазу" українка.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Скарга клієнтки змусила представників "Нафтогазу" надати відповідь. У компанії, яка на даний момент є регулятором ринку, вирішили детально розповісти, що власне компанія – це постачальник газу, а ось за облік блакитного палива та за надання послуг з його доставки та розподілу відповідають місцеві облгази.

"Тому для уточнення інформації про нарахування суми до оплати за розподіл газу рекомендуємо Вам звернутися саме до Вашого оператора ГРС. Актуальні контакти оператора ГРС Ви можете знайти у відкритих джерелах інформації в Інтернеті", - відповіли представники прес-служби "Нафтогазу".

Нагадаємо, останні копійки не заберуть: українцям перерахують суми у платіжках за опалення та світло.

Раніше повідомлялося, "Потрапити неможливо...": українка з карткою "Ощадбанку" лише поплакала на зачинені двері в робочий день.

Також, Нафтогаз оголосив про зміни у 2023 році: чого чекати українцям.