Нафтогаз України попередив українців про імовірні зміни, які стосуються паперових рахунків.

У пресслужбі компанії повідомляють, що від паперових рахунків та паперових квитанцій можна відмовитися швидше. З січня 2023 року зробити це можна у чат-ботах GASUA.

Нафтогаз України, фото з вільних джерел
Нафтогаз України, фото з вільних джерел

Таким чином компанія спростить багатьом українцям життя, та потребу накопичувати або здавати на перероблювання кіпи паперу, використаних для платіжок та квитанцій.

Для цього потрібно виконати всього три кліки:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
  1. у соцмережах Телеграм чи Вайбер запустити чат-бот GASUA,
  2. відкрити розділ "Мій рахунок",
  3. далі вибрати пункт "Отримувати рахунки онлайн".

Також відмовитися від паперових платіжок можна зателефонувавши на короткий номер "104".

У компанії також підкреслюють, що для перевірки нарахувань можна написати у будь-який месенджер Нафтогазу, в особисті повідомлення. Там вказати номер особового рахунку, ПІБ його власника та вказати, з чим не погоджуєтесь.

Газопостачальна компанія нагадала про своєчасну оплату за блакитне паливо, у разі своєчасної оплати до 15 числа кожного місяця можна отримувати знижку в один відсоток. Тобто 16 числа знижки вже не буде. Знижку можна використати в наступному платежі.

Паперові платіжки не скасовують, але вони надходитимуть пізніше після 20 числа кожного місяця.

Як ми писали, раніше "Нафтогаз" не спрощуватиме життя українцям, з цією проблемою зіткнуться всі: "Ви отримуєте окремий рахунок та оплачуєте".

Як повідомляв "Знай.ua" НБУ ввів в обіг нові банкноти 500 гривень: як виглядають і де можна дістати.

Також "Знай.ua" інформував, вибухають не лише генератори: що робити, якщо стався витік газу.