Головний в Україні постачальник "блакитного палива", компанія-регулятор "Нафтогазу" надала своїм споживачам детальну відповідь на важливе питання. Люди цікавляться, чому не всім клієнтам, які платять за газ до 15 числа кожного місяця, приходить знижка на наступну плату за використані кубометри.

Про це стало відомо завдяки детальній відповіді компанії "Нафтогаз" на запитання незадоволеного клієнта у мережі Facebook.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"А якщо не в чатботІ оплата до 15 числа місяця? Яка вам різниця, з якого терміналу оплачує споживач? Дивно", - написав один із клієнтів компанії.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Представники "Нафтогазу" заявили, що споживачі можуть оплачувати газ у будь-який зручний для них спосіб, але додаткову знижку можна отримати при оплаті до 15 числа, а розмір знижки 1%.

Ось що відповіли представники "Нафтогазу": "Щоб отримати знижку 1%, необхідно зробити повну оплату нарахувань за попередній місяць до 15 числа поточного місяця. Оплату необхідно зробити через платіжні системи IPay, LiqPay, Портмоне, Google pay, Apple pay, ГЕРЦ і додаток Монобанку".

Також варто нагадати – у прес-службі компанії повідомляють, що від паперових рахунків та паперових квитанцій можна відмовитись швидше. З січня 2023 р. зробити це можна у чат-ботах GASUA.

Ось такими діями компанія спростить багатьом українцям життя та потребу накопичувати чи здавати на переробку стоси паперу, використаних для платіжок та квитанцій.

Нагадаємо, ціна газу змінилася, чого чекати українцям від тарифів.

Раніше повідомлялося, що Нафтогаз оголосив про зміни в 2023 році: чого чекати українцям.

Також, вибухають не тільки генератори: що робити, якщо стався витік газу.