Для наших читачів, які уважно стежать за цифрами у комунальних платіжках, є кілька важливих новин. Є інформація, що цього року в Україні підвищаться тарифи на водопостачання та водовідведення. І це при тому, що регулятор скасував відповідне рішення, а високопосадовці обіцяли "заморожені" тарифи.

Про це у деталях розповів експерт у сфері економічних та політичних питань Георгій Беркадзе в ефірі телемарафону.

Водопостачання, фото: slovoidilo.ua
Водопостачання, фото: slovoidilo.ua

Згідно з інформацією експерта Георгія Беркадзе, в Україні тарифи зростуть найближчим часом через низку факторів. А ось Національна комісія, яка здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, просто ще не погодила рішення.

За словами експерта, однією з причин підвищення тарифів є необхідність фінансування відновлення об'єктів водо- та теплопостачання, пошкоджених через повномасштабне воєнне вторгнення російських окупантів. На це піде п'ять мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, чи підвищаться ціни на пасажирські квитки у 2023 році: в "Укрзалізниці" дали відповідь.

Раніше повідомлялося, заплатять менше: кому з українців перерахують платіжки за опалення, воду та світло.

Також, пільгова ціна на газ: хто з українців платитиме менше ніж 7,96 грн за куб.