Для наших дорогих читачів, які запитують - чи не зростуть тарифи на комунальні послуги з грудня 2022 року через підлі ракетні атаки російських окупантів на енергетичну інфраструктуру нашої країни.

Ми вже писали, що у Кабінеті Міністрів України обіцяли до кінця опалювального сезону не підвищувати тарифи на електрику. Однак є ще одне питання, а що буде з водопостачанням.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Тарифи на воду востаннє переглядали ще у січні 2022 року. Нові ціни ухвалила Національна комісія, яка здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ) для 45 водоканалів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

З 1 грудня 2022 року тарифи на воду не підвищуватимуться. Є дві групи тарифів: власне централізоване постачання холодної води та водовідведення.

Ціни відрізняються від регіону до регіону: наприклад, у Києві вартість централізованого водопостачання та водовідведення зросла до 30,384 грн/м³ з ПДВ, тоді як львів'яни платять 25,88 гривень за кубічний метр з урахуванням ПДВ. Але найбільше за воду платять в Ужгороді – 42,86 грн/м³.

Нагадаємо, українцям можуть зупинити виплату пенсій: у ПФУ розповіли, хто ризикує залишитися без грошей.

Раніше повідомлялося, температура у квартирі підскочить на кілька градусів: як збільшити продуктивність батарей, перевірені способи.

Також, чи зросте вартість електрики: в YASNO розповіли, що чекає на українців вже дуже скоро.