У Києві розшукують молодика з Житомирщини, який приїхав до столиці на заробітки.

Про подробиці події розповідає Telegram-канал "dtp.kiev.ua".

Повідомляється, що в Києві зник уродженець Житомирської області Денис терплячий. За інформацією від рідних, він приїхав до столиці на заробітки і нещодавно зник.

Востаннє його бачили, коли він піднімався по вулиці Олени Теліги на своєму автомобілі (Лонг) по смузі для громадського транспорту з номерами супроводу і джипом охорони. Його заблокував сірий позашляховик і відтоді про нього нічого не чути.

Рідні зниклого просять небайдужих допомогти з пошуками. Вони відзначили, що у хлопця є психічні розлади і йому постійно необхідне лікування.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Якщо ви володієте інформацією про місцезнаходження хлопця або бачили його раніше в місті, прохання повідомити на гарячу лінію поліції "102" або звернутися в Telegram-канал.

Денис Терпеливий / фото : dtp.kiev.ua
Денис Терпеливий / фото : dtp.kiev.ua

Варто нагадати, що в Києві розшукують підліток, який не оголошувався вже більше тижня. Ваяж Олександр Олександрович, 2004 року народження, пропав 19 січня і більше не виходив на зв'язок з рідними.

Ваяж Олександр Олександрович / фото: Facebook
Ваяж Олександр Олександрович / фото: Facebook

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка.

Також Знай.иа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.