У Києві чоловік вкрав іграшкового Діда Мороза, який стояв під ялинкою в одному з під'їздів. Відео дивного злочину опублікували у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

За словами автора відео, воно було знято камерою спостереження в одному з будинків, розташованих по вулиці Богатирській, 6а.

"Знаєте, що таке жлобство? Уважно спостерігайте: 13.01 ця істота вкрала іграшку Діда Мороза з парадного на Богатирській, 6А. іграшку, Карл!"- обурюються в співтоваристві.

Ганебний вчинок розлютив і насмішив киян одночасно.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Тест на профпридатність в держапарат пройшов. Можна відразу брати суддею або прокурором», «У мене в офісі вантажник йоржик для унітазу спер, а ви тут іграшці дивуєтеся», - зазначають городяни.

"Таких повно. На Софійській площі мами-тата просто нахабно знімають всі іграшки, до яких можуть дотягнутися. Жлобье звичайне", "А все починається з дрібниць, спочатку іграшка, а потім все, що бачу і хочу", "Комплекси дитинства. Не награвся Малець, надолужує", - додають інші коментатори.

Нагадаємо, раніше кишки шваркнули по всій вулиці-серед школярів набирає популярність нова гра "синього кита".

Як повідомляє портал " Знай.ua" Український гастарбайтер не витримав польських босів і покінчив самогубством, перші деталі

"Знай.ua " писав, що вбив багатодітну матір і наклав на себе руки на очах дитини: ганебний вчинок копів призвів до трагедії