У Києві розшукується неповнолітня дитина, яка зникла тиждень тому.

Детальніше про зникнення підлітка розповідає Facebook-спільнота "Київ Оперативний".

Повідомляється, що у вівторок, 19 січня 2021 року зник неповнолітній Ваяж Олександр Олександрович, 2004 року народження. За повідомленням рідних, хлопчик вийшов з дому в зазначений день і більше не повертався.

Прикмета: виглядає на 15-16 років, зріст близько 165-170 см, Худорлява статура, світло-русяве волосся, овальна форма обличчя, карі очі, під правим оком на щоці є родимка.

Був одягнений у куртку чорного кольору, темні штани, футболку фіолетового кольору.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження Олександра, або бачили його раніше в місті, прохання повідомити на гарячу лінію поліції "102".

Ваяж Олександр Олександрович / фото: Facebook
Ваяж Олександр Олександрович / фото: Facebook

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.иа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження. Останній раз бачили 23 січня 2021 року – дівчина пішла з дому і по теперішній час не повернулася.