У Київській області 15-річний хлопець вчинив напад із ножем на своїх родичів. Це сталося навесні цього року, однак лише зараз хлопець пояснив, чому так вчинив, передає ТСН.

За словами хлопця, матір і тітка знущалися з нього, вважаючи розумово відсталим. Не витримавши знущань, підліток накинувся на тітку та її чотирирічного сина, завдаючи їм численні ножові поранення.

"Протягом всього мого життя з мене знущалися мати і тітка. Мене били, мене принижували, мене морили голодом. Виганяли з дому. Коли я підходив до холодильника, мене питали: хто тобі дозволяв їсти? Мене переконували, що я хворий, що аутист. Насправді я таким не був", - стверджує хлопець.

Його слова підтверджує колишня хатня робітниця родини.

"З дитиною не розмовляли. Як пса, вигулювали, годували. Жодних занять. Жодної уваги. Кричала на нього, називала ідіотом, придурком, "в тебе руки не з того місця", - ділиться жінка.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз хлопець живе в родині однокласника, продовжує ходити на судові засідання у своїй справі.

Скрін, відео
Скрін, відео

«Все одно це ненормально, те, що цей хлопчик вчинив. Навіть якщо то є правдою, він не мав права різати рідних. Він може це знову колись повторити», «Він явно не нормальний! Підняти руку на чотирирічну дитину! Що йому малий зробив?! І він про все дуже спокійно розповідає... та він не жертва, він вбивця!», - вважають коментатори.

«Дивилася програму про цей випадок, то дитину шкода... майже всі, хто знав його, його тітку та матір, а також їх ставлення до нього, стали на бік дитини, кажуть що ці дві суки, просто знущалися з дитини. У людей собачки краще живуть, як жив цей бідолашний хлопчина у цій сім'ї», «Та не потрібні ці няньки, водії, дитині потрібна любляча мама, а якщо так знущалися все життя, то зрозуміло, що нерви не витримають. Тим більше, перехідний вік і реакція може бути непередбачувана, так постраждав невинний малюк. Думаю, хлопець просто не зміг себе контролювати. Його слова можуть перевірити на детекторі, що в принципі цілком ймовірно», - заперечують інші.

«А мені шкода хлопця. Спочатку йому псували життя «батьки», а потім він, намагаючись відстояти своє я, остаточно допсував її сам. Шкода, що у нас дуже байдуже суспільство. Та ж домробітниця могла внести свої корективи в цю історію набагато раніше, якщо бачила, як виховується ця дитина», «Це приклад того, як батьки можуть морально і монотонно вбивати в своєму дитині особистість, і чим все може трагічно закінчитися», - зазначають українці.

Нагадаємо, що учитель вдарила дитину по голові і залишилася безкарною.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ревнивий чоловік завіз росіянку в ліс і відрубав руки - дика історія отримала несподіване продовження.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові псих напав на молоду одеситку і отримав тортом в обличчя.