У Києві хлопчик віддав шахраєві всі сімейні заощадження, повіривши, що так він рятує свою маму. Про це розповіли у столичній прокуратурі, додавши, що злочинця затримано та засуджено до 8,5 років тюрми.

Як зазначається, злочин було скоєно ще 2016 року, і лише зараз завершилося слухання справи, а злочинець почув свій вирок. Чотири роки тому він подзвонив на стаціонарний київський телефон та повідомив дев’ятирічній дитині, що його мама стала винуватицею ДТП. Їй нібито загрожувало затримання, але, щоб цього не допустити, хлопчик мав віддати всі гроші, що були вдома. Дитина назбирала майже 700 тисяч гривень та винесла їх у пакеті до під’їзду.

У цей час злочинець підбіг до хлопчика та вирвав у нього з рук пакет із грошима, після чого втік.

Скрін, прокуратура Києва, Facebook

Зловмисника знайшли та затримали – ним виявився раніше судимий 30-річний мешканець Київської області, який неодноразово дурив людей за класичною шахрайською схемою "ваш родич в лікарні".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі чоловік перебуває під вартою, його визнано винним у злочині. Крім ув’язнення, він має відшкодувати потерпілим викрадену суму.

Нагадаємо, львів'янин заборгував дитині аліменти і намагався купити "перепустку" на заробітки в Польщу - горе-татуся спіймали на гарячому.

Як повідомляв Знай.uа улюблена какашка і чай з лимоном — Комаровський відповів на кумедні питання про коронавірус.

Знай.uа писав, ніколи не залишайте чеки на касі і не викидайте у смітник – яка небезпека підстерігає покупців.