У Борисполі водій маршрутки викинув з автомобіля інваліда війни, за що обрушив на себе гнів патріотів.

Детальніше про подію розповіла патріотка Лариса Сорока в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 30 грудня, близько 16:00 в Борисполі. Водій маршрутного таксі №24 змусив вийти з автомобіля учасника АТО, який став інвалідом і мав відповідне посвідчення. Він заявив, що маршрутка не зрушиться з місця, поки той не покине транспорт.

Лариса Сорока, яка перебувала на той момент в маршрутці, заступилася за ветерана, за що отримала у відповідь від водія масу криків і образ. Водій їй розповів про те, як він втомився від цієї роботи і запропонував пасажирам зайняти його місце. До всього іншого, він відмовився називати фірму перевізника, на яку він працює, запропонувавши жінці звернутися за номером з оголошення.

Ларисі вдалося додзвонитися-трубку взяв Олександр Кисельов, якого вона впізнала лише по голосу, адже представлятися він відмовився.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ніякого пільгового статусу "інвалід війни", війни, яка триває вже 6 років, один з найбільших перевізників нашого міста не знає. 3) він навіть зібрався уточнювати, чи зобов'язаний він учасника бойових дій війни на Сході, який отримав каліцтва з наступною групою інвалідності та статусом "інвалід війни" возити безкоштовно. Скажу ще. Вся маршрутка мовчала....... Я мовчати не буду", - написала Лариса Сорока.

Пост Лариси Сороки в Facebook / скріншот
Пост Лариси Сороки в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що у Києві водій одного з трамваїв влаштувала справжню новорічну казку своїм пасажирам.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві в новорічну ніч в маршрутці побилися пасажир і водій.

Також Знай.иа писав, що у Києві п'яний пасажир розніс у Києві тролейбус.