У Києві маршрутка загорілася під час руху вулицею. Про це повідомили у спільноті "Київ оперативний" в соціальній мережі Facebook.

За інформацією спільноти, все сталося на вулиці Сім’ї Кульженів, розташованій на Мінському масиві

За даними очевидців, автобус рухався вулицею, коли раптово спалахнув. Свідки події кинулися на допомогу маршрутчику, а за цей час на місце події прибула пожежна бригада.

Спільними зусиллями пожежу оперативно загасили.

Наразі комунальна служба перевезень інформує, що «даний транспортний засіб не виходив на лінію. Автобус прямував на СТО, під час руху заклинив підшипник ступиці і виникло задимлення».

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Додають, що в салоні під час пожежі пасажирів не було, ніхто не постраждав.

Черговий жєстяк від столичних маршруток Прямо під час руху, із пасажирами всередині, на Сім‘ї Кульженків почала палати маршрутка. Водії, які проїздили повз кинулися зі своїми вогнегасниками на допомогу. Трохи згодом вже і рятувальники ДСНС під‘їхали. На щастя, ніхто не постраждав.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 8 oktober 2020

«Також інформуємо, що по даній вулиці відсутній рух міського громадського транспорту», - додали у перевізника.

«А що ви хотіли, маршрутки зношені на 95%, а їх господарі - бувші мєнти які все порєшають, якшо що», «Раз ніхто не постраждав, то і заходів ніяких не приймуть. Нашим як завжди жесть подавай, тоді зроблять вигляд, що вирішують питання. (Може бути, але це не точно)», - вважають кияни.

Нагадаємо, раніше Склад боєприпасів злетів у повітря, евакуюють 10 населених пунктів

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Луганщині закрили пропускний пункт через пожежі: ворожі обстріли перешкоджають ЗСУ ліквідувати вогонь

Також «Знай.uа " писав, що Луганськ палає під обстрілами шакалів Путіна, є загиблі