Мер Києва Віталій Кличко постебався над скандальним ялинковим капелюхом, який був встановлений на верхівці головної ялинки країни.

Відповідне відео міський голова опублікував у себе в TikTok.

Відомо, що днями в Києві зняли скандально відомий капелюх, який знаходився на вершині ялинки на Софіївській площі, замінивши тим самим традиційну зірку. Після її установки в мережі і з боку церков посипався шквал обурень: таку прикрасу вважали образливою і "відьминською", тому організаторам довелося терміново міняти капелюх на звичну зірку.

Мер Києва Віталій Кличко також не обійшов конфлікт стороною, проте підійшов до ситуації з гумором: він записав кумедний відеоролик для соціальної мережі TikTok. На ньому міський голова підійшов до ялинки в КМДА, зняв з верхівки кашкет і почав прикрашати дерево. Серед прикрас також знайшлися боксерські рукавички.

"Коли живеш на роботі", - підписав відео чиновник.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що у Київському міському бюджеті утворилася діра в кілька мільярдів гривень. Таку інформацію озвучив під час свого щоденного брифінгу мер столиці Віталій Кличко.

Як повідомляв портал Знай.иа, Кличко пообіцяв киянам рогатий сюрприз під ялинку - "ще 15 штук".

Також Знай.иа писав, що Кличко пояснив, що буде з метро під час локдауну. Локдаун у Києві, обіцяний урядом з 8 по 24 січня 2021 року, не вплине на роботу громадського транспорту.