Не дивлячись на обмеження на проведення масових заходів, введені в Україні через пандемію коронавірусу, в Києві готуються встановити новорічну ялинку. Цього року вона буде рекордно високою і штучною. Монтувати конструкцію почнуть вже через місяць. Про це повідомили у сюжеті ТСН від 21 жовтня.

Відзначається, що епідеміологічна ситуація в країні не завадить відкрити лавну ялинку країни. Однак відвідувачів чекають додаткові обмеження.

Зокрема, Новий Рік зустрічатимуть без традиційних концертів та фудкортів. Обмежаться тільки ялиною на Софійській площі і фотозонами навколо неї і в пеньку, на якому встановлять новорічне дерево.

Придбати їжу і напої теж можна буде тут же, але тільки на винос. Концерти замінять фоновою музикою з динаміків.

Одночасно перебувати на площі біля ялинки зможуть тільки сотня людей, не більше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Витратити на організацію свята планують 35 мільйонів гривень, з яких 200 тисяч гривень - з міського бюджету.

Раніше повідомляли, що українці в січні традиційно відзначатимуть Новий рік і Різдво. Спеціально до цих свят уряд приготувавши додаткові вихідні дні. Українців очікують тривалі вихідні в період з 1 по 3 січня і з 7 по 10 2021 року включно.

Як повідомляв Знай.uа, Як оформити субсидію в Києві - у Кличка назвали три способи.

Знай.uа писав, в Україні зростуть пенсії, але не для всіх: у Мінфіні назвали точні суми І категорії осіб.