Капелюх на верхівці головної ялинки країни, яку зараз монтують на Софійській площі в Києві, викликав запеклу дискусію серед користувачів соцмереж. На численні закиди у КМДА відреагували оригінально.

Відповідь хейтерам мерія опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Відьомський, чаклунський капелюх, шапка незнайка… Версій безліч, але всі вони у негативному руслі. А насправді все навпаки – позитивно!», – пояснюють у Департаменті культури КМДА. Там уточнили, що насправді це – капелюх чарівника.

Цей аксесуар на верхівці уособлює собою чарівний настрій Нового року. На таке рішення верхівки декораторів наштовхнула тематика цьогорічного свята – «Казковий ліс».

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

«Ніхто вже й не сподівався на свято цього року. А воно, попри все, буде. Хіба це не диво?” – додають організатори.

«Креативно! Деякі, звикли до стандарту "совєтьського"... Чекаємо на новорічну, європейську красу!», «Може ці всі критиканства передчасні і варто дочекатись кінцевого результату?», - припускають у коментарях кияни.

«Тоді до капелюха треба якийсь казковий персонаж, бо, насправді, навіть якщо цей капелюх чарівний, то на верхівці ялинки він виглядає недолуго… Нажаль», «Витрачаєте народні гроші на дурню ваших бездарних кріейтерів-бовдурів!», - обурюються інші.

Нагадаємо, раніше Новий Рік 2021: найцікавіші традиції в різних країнах

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес залишить харків'ян без новорічної ночі: "досить ярмарку"

Також «Знай.иа " писав, що Кличко готує киянам сюрприз на Новий рік: як зустрінемо 2021-й