У Києві на Майдані до протестуючих підприємців приєдналися медпрацівники.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Klymenko Time".

На Майдані крім мітингу протестуючих представників малого бізнесу також проходить мітинг медичних працівників.
У Києві на Майдан Незалежності на мітинг вийшли медичні працівники.

фото: Klymenko Time
фото: Klymenko Time

фото: Klymenko Time
фото: Klymenko Time

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Медики нарікають на маленьку зарплату і хочуть, щоб депутати пожили на такі гроші. Вимагають почути голову МОЗ Степанова, який неодноразово говорив про необхідність підвищити заробітну плату медикам, рятуючи своє крісло",- написано в повідомленні каналу.

фото: Klymenko Time
фото: Klymenko Time

фото: Klymenko Time
фото: Klymenko Time

Медпрацівники вкрай обурені затримками зарплати і відсутністю обіцяних владою підвищень виплат в умовах пандемії COVID-19.

Нагадаємо, вчора, 15 грудня в Києві тисячі ФОПів вийшли відстоювати свої права. На жаль, не обійшлося без сутичок між протестувальниками і поліцією.

Вранці підприємці вийшли на мітинг під Верховну Раду. Після мітингувальники вирушили на Майдан Незалежності, де хотіли встановити намети. За словами учасників акції, поліція спробувала забрати намети. Через це між підприємцями і силовиками відбулися сутички.

Під час сутичок поліція застосувала спецзасоби. Пізніше ФОПам вдалося відтіснити правоохоронців. Попередньо постраждали 2 протестувальників і 1 співробітник поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві бунтують підприємці, центр столиці оточений силовиками: сподіваються "дотиснути" до Нового року

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Майдані силовики з кийками розганяли мітингувальники - " вдарили по голові, знепритомнів"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві гримить податковий Майдан, українці налаштовані на затяжний страйк: "Спали на стільцях"