З головної ялинки країни на Софійській площі Києва знімуть казковий капелюх після хвилі критики.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомив проєкт Folk Ukraine, що організовує свято у столиці.
Так, стало відомо, що у Facebook Folk Ukraine пообіцяли, що напередодні Дня Святого Миколая замінять капелюх зіркою, та не уточнили, чи назавжди.

Фото зі сторінки Ранок з Україною

«Друзі, не хвилюйтеся, в переддень Святого Миколая зірка змінить чарівний капелюх на головній ялинці», – йдеться в повідомленні Folk Ukraine у фейсбуці.

Варто нагадати, що казковий капелюх, який прикрасив верхівку ялинки замість зірки викликав купу невдоволення громадськості.
"На ялинці повинна бути різдвяна зірочка, а тут, таке враження, наче не чиста сила хоче від нас заховати різдвяне свято", "Таке враження, що то хелловін...НЕ подобається...", "Поверніть назад зірку, а капелюха під верховну раду най складають в нього маски використані!!!", "Ялинка дуже красива!..., але капелюх...", "Шабаш відьом. На святому місці - це неприпустимо. Що сказали б в 15 ст. - спалімо їх разом", "Хтозна-що і зверху шляпа. Як зіпсувати ялинку ? Натягти на неї шляпу",
"Це буде рік Баби Яги", "Ялинка норм, а капелюх, це жах Різдво Новий Рік, це традиції, які передаються десятками років, Різдвяної зірки не вистачає", "Враження що в ялинки дах поїхав...І щоб його притримати нап'яли шляпу...Страховисько!", - такі коментарі залишили користувачі мережі під світлинами головної ялинки країни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомлялося, що у центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань.

Нагадаємо, в Ужгороді на площі Театральній встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького.