Незважаючи на страшну ожеледь, яка відвідала Київ днями, жителі столиці не сумують і придумують йому оригінальне застосування. Один з киян переодягнувся в динозавра і став на ковзани.

Читайте Знай в Google News!

Кумедний відеоролик опублікував киянин Олег Решетняк в Facebook.

Вже кілька днів жителі столиці борються з нестерпною ожеледицею, яка вкрила не тільки проїжджу частину, а й тротуари. Морозна погода спровокувала масу ДТП, сотні жителів були травмовані, а деякі водії не могли потрапити в автомобіль через те, що він повністю обмерзнув.

Але деякі кияни вирішили не сумувати і перетворили негоду на майданчик для позитивного настрою. Так, на Оболоні Олег Решетняк переодягнувся в костюм динозавра, взув ковзани і відправився у двір. Там він відшукав ідеальний "каток" у вигляді обмерзлого тротуару і став виконувати на камеру різні трюки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Через костюм видовище вийшло досить кумедним.

"Погода хороша. І конкурси цікаві. Не всі динозаври вимерли після Льодовикового періоду", - підписав відео Олег.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві через ожеледицю сталася смертельна ДТП.

Як повідомляв портал Знай.иа, вулиці Києва засипали сотнями тисяч тонн солі.

Також Знай.иа писав, що Андріївський узвіз став крижаним випробуванням для школярки, в мережі регочуть.