Ожеледь у Києві паралізувала нормальну роботу аеропортів. Про це повідомили в прес-службах всіх «повітряних воріт» столиці.

Як зазначається, крижаний дощ, який вчора накрив не тільки Київ, але і всю область, не дав приземлитися літакам, які прибувають в аеропорти «Бориспіль» і «Жуляни». На злітно-посадковій смузі абсолютно не було зчеплення з поверхнею - все перетворилося на суцільний каток.

Наприклад, літак, що прибув з Мінська, покружляв над "Борисполем" і був змушений повернутися назад в аеропорт відправлення.

Те ж саме відбувалося і в "Жулянах" - рейс з Вільнюса навіть не долетів до України, розвернувшись у повітрі у зворотному напрямку.

Деяким літакам все ж пощастило приземлитися в резервних аеропортах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Аналогічно були скасовані і рейси з Києва-злітати на слизькій смузі нікому не дозволили.

Ближче до вечора деякі рейси все ж були повернуті в розклад, а з ранку 11 грудня повітряний рух повністю відновлено.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай.uа, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Також Знай.uа писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.