У Києві сталася масштабна ДТП за участю вантажівки, в якій постраждало п'ять автомобілів. Про подробиці події розповідає "Київ Оперативний" у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Лук'янівській на Подолі. Бетономішалка рухалася по зазначеній вулиці в бік верхнього і нижнього валів, як раптом у неї відмовили гальма. Як повідомляється, водій перебував у тверезому стані. В результаті несправності вантажівка покотилася вниз, зачепивши по дорозі 5 автомобілів. Деякі водії вчасно помітили некерований транспорт і від'їхали якнайдалі.

На щастя, ДТП обійшлося без жертв-пасажири і водії отримали незначні пошкодження. А ось машинам пощастило менше-три автомобілі дуже постраждали, так, що на ремонт підуть сотні тисяч гривень.

Також, Бетономішалка зачепила двох пішоходів, які в цей час йшли по вулиці. Вони також не отримали серйозних травм.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

З‘явилося відео момента ДТП на Подолі, де вантажівка знесла 4 автомобілі Попередня версія - відмова гальма... Цікаво, як авто пройшло техогляд. На щастя, ніхто не травмувався. Київ, вулиця Лук‘янівська

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 16 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом, в Борисполі, патрульним поліцейським попався водій мопеда, рівень алкоголю в крові якого був практично смертельним.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Києвом парашутист розбився за загадкових обставин.

Також Знай.иа писав, що у Києві обмежать рух для пішоходів і транспорту на деяких вулицях, а поліція перевірятиме у громадян документи, які засвідчують особу.