У неділю ввечері, 11 жовтня, в Макарівському районі (Київська область) на 27 кілометрі трасі Київ-Чоп сталася моторошна дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомляє OBOZREVATEL, мешканець Рівненської області, перебуваючи за кермом Opel, зіткнувся з Subaru, не надавши перевагу в русі.

"В результаті ДТП загинула пасажир Subaru, 42-річна мешканка Києва, а її двох 8-річних синів-близнюків госпіталізували", - йдеться в повідомленні.

За інформацією джерела, водії автомобілів серйозних травм не отримали.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, дівчина, яку у неділю, 4 жовтня, на переході у Броварах збив п`яний поліцейський, втратила зір та потребує безлічі дорогих операцій. Про це повідомляє засновник спільноти dtp.kiev.ua Влад Антонов на офіційній сторінці у Facebook. 22-річна Марина Чамара дивом вижила, її матір, що була з нею на тому злощасному переході, померла на місці. Зараз дівчина знаходиться у Центральній районній лікарні Броварів.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що стало відомо про смертельну ДТП, яка сталася в Запоріжжі. Живцем в палаючій машині згоріло три студенти.

Також Знай повідомляв, що в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода-мотоцикліст збив трьох пішоходів.

Нещодавно Знай передавав, що в Закарпатській області 14 вересня сталася смертельна ДТП за участю легкового авто.