У Києві біля станції метро "Академмістечко" евакуатори знайшли "золоте місце", де кияни постійно паркуються в недозволеному місці. Детальніше про це розповідає Facebook-спільнота "dtp.kiev.ua".

Читайте Знай в Google News!

За останні роки влада Києва стала ретельно стежити за городянами, які залишають свій транспортний засіб в недозволеному місці. Рішення цієї проблеми досить просте-евакуація автомобіля на штрафмайданчик. Але незважаючи на постійну роботу евакуатора і численні штрафи, кияни продовжують порушувати правила паркування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За останні кілька днів Евакуатори влаштувалися біля станції метро "Академмістечко", адже там для них буквально"золота жила". Щодня городяни залишають свої автомобілі в недозволеному місці незважаючи на те, що поруч розташована перехоплююча парковка.

"Останні кілька днів евакуатори почали щодня вивозити автомобілі, припарковані з порушенням. Як виявилося - локація для них просто золота. Тільки заберуть одну машину, відразу на її місце стає інша", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві Евакуатори гребуть гроші лопатою в обхід бюджету міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, жителі Києва могли спостерігати мініатюру"відвага і пофігізм". В районі цирку зупинилася машина, з неї вийшов водій, ліг і... почав її ремонтувати.

Також Знай.иа писав, що у Києві нахабна автомадам розгромила клумбу заради паркування.