Вчора, 28 червня, в Києві на Русанівці стався інцидент з Range Rover.

Про це передає Київ Оперативний.

Як стало відомо з повідомлення, що співробітники інспекції по парковках намагалися евакуювати неправильно припаркований Range Rover з вірменськими номерами, але щось пішло не так і авто з'їхало з евакуатора.

На Русановке сотрудники инспекции по парковкам пытались эвакуировать неправильно припаркованный #Range #Rover (#35TV494 Armenia). Но, что-то пошло не так и авто съехало с эвакуатора.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 28 juni 2020

Нагадаємо, в Києві евакуатор забрав неправильно припаркований автомобіль марки Rolls-Royce. Розкішний транспортний засіб забрали комунальники, повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Вони тільки і вміють, що Ланоси евакуювати...», - іронізують автори посту, додаючи, що авто забрали з Михайлівської площі.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличка зловили на цинічною схемою, замішані велодоріжка і евакуатор, - "Коли ти хочеш рубонути бабла…"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Tesla Андрія Богдана перегородила цілу вулицю, у "героїв паркування" є новий лідер

Також «Знай.ua» писав, що Машини киян перестануть "ловити" евакуатори - героїв паркування будуть карати по-новому