У Києві евакуатор забрав неправильно припаркований автомобіль марки Rolls-Royce. Розкішний транспортний засіб забрали комунальники, повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Вони тільки і вміють, що Ланоси евакуювати ...» - іронізують автори посту, додаючи, що авто забрали з Михайлівської площі.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Зазначається, що дуже дорогий і рідкісний автомобіль-купе Rolls-Royce Wraith відвезли на штрафмайданчик за порушення правил паркування, а не через те, що він зламався. Про це свідчить і той факт, що евакуатор належить товариству «Експедиція 777», яке займається саме такими випадками.

Вартість такого автомобіля Rolls-Royce Wraith в Україні стартує від 11,2 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Та це нова послуга «П'яний водій» - точно кажу!», «Днями на столичному шосе бачив, як поліція такий зупинила. Так що ще не все повернули назад», «Просто у власника немає можливості дістатися до авто, ось і вирішив, що авто може дістатися до власника», «Я думаю, просто під будинок відвезуть, перед цим завезуть на мийку...», - коментують ситуацію кияни.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що у Києві поліція випадково затримала професійного викрадача автомобілів.

Знай.uа повідомляв, що автоексперти розповіли, які автомобілі найбільше цікавлять викрадачів.

Нещодавно Знай.uа передавав, що в Рівному юнак двічі викрав маршрутку.