У Києві поліція зупинила водія, який був під впливом алкогольних напоїв, проте він відмовився проходити алкотест через коронавірус. Про подробиці події розповідає "Київ Оперативний" у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в ніч на п'ятницю, 25 вересня на Кільцевій дорозі в районі Борщагівки затримали водія, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. За інформацією ГО "Варта Голосієва", очевидці помітили легковий автомобіль Opel, який здійснював дивні маневри на проїжджій частині. Крім цього, у машини був відсутній передній бампер і не працювала одна з фар.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Співробітники патрульної поліції зупинили підозрілий автомобіль. Водій легковика сам зізнався, що перебував у стані алкогольного сп'яніння, однак відмовився від проходження тесту на Драгері або у лікаря-нарколога. Він пояснив, що не довіряє їм, оскільки зараз скрізь коронавірус і він може заразитися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві патрульні зупинили жінку-водія, яка перебувала за кермом у нетверезому стані.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві жінку з дитиною відмовилися прийняти і Сімейний лікар, і лікарі приватної клініки. Причиною став той факт, що у малюка діагностували коронавірус.

Також Знай.иа писав, що у Києві активізувалися шахраї, які використовують псевдобанкомати "Приватбанку", щоб обманювати довірливих людей.