У Києві п'яний водій збив трьох курсанток військового вишу, за останніми даними-медиків. Про це повідомили в поліції столиці.

Відзначається, що інцидент стався на вулиці Зоологічній, біля будівлі, розташованої на території військової частини.

За кермом автомобіля марки Toyota Prius перебував 46-річний майор у стані алкогольного сп'яніння.

Водія-винуватця ДТП затримали. Покалічених постраждалих з різними травмами відправили до лікарні. Дівчаткам-студенткам - по 22-23 роки, вони приїхали забирати свою форму перед початком навчального року. За словами свідків, одну з них без свідомості знайшли на місці ДТП, другу - біля сходів будівлі.

Пізніше стало відомо, що двом з дівчаток довелося ампутувати ноги, а їх третя подруга знаходиться в реанімації у важкому стані.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

За даними правоохоронців, водія затримали відразу ж, на місці аварії. Відзначається, що він не впорався з керуванням транспортним засобом, в результаті чого скоїв наїзд на людей.

Розслідуванням інциденту займеться військова прокуратура.

Нагадаємо, що під Тернополем диявол за кермом збив дівчину і дав по газах

Як повідомляв портал " Знай.ua" , під Хмельницьким маршрутка розчавила жінку-пішохода

Також, " Знай.ua " писав, що у Дніпрі позашляховик зробив "сальто" на рівному місці.

Також повідомлялося, що на Львівщині BMW та Opel не поділили дорогу - синок в морзі, мама з татом в лікарні.