У Києві п'яний водій легкового автомобіля протаранив точку, де продавали кавуни. Детальніше про це розповідає "Київ Оперативний"в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в ніч суботи, 29 серпня, на вулиці Софії Русової в Дарницькому районі Києва. Водій BMW у стані алкогольного сп'яніння в'їхав у точку, на якій продавали кавуни. Крім того, що водій був п'яний, так ще й кидався на всіх, хто приходив подивитися на місце ДТП.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Користувачі мережі розділилися в думках щодо події. Хтось почав просити показати документи на точку продажу кавунів, адже вона напевно стоїть там нелегально. Деякі підтримали цю тему і написали, що "Хоч хтось бореться зі стихійною торгівлею".

Деякі відзначили, що незалежно від того, легальною ця точка була чи ні, п'яний водій є прямою загрозою для інших учасників дорожнього руху. Більш того, на місці точки з кавунами міг опинитися дитячий майданчик або зупинка для громадського транспорту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві у маршрутки на ходу відвалилося колесо.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві жінка ризикнула життям заради чистих вікон.

Також Знай.иа писав, що у Києві нелегальний перевізник сам придумав собі маршрут і без дозвільних документів "катав" по ньому пасажирів.