Нові квартири отримали всі родини, які постраждали внаслідок вибуху в багатоповерховому будинку в Києві на Позняках. Трагедія трапилася наприкінці червня і президент України Володимир Зеленський пообіцяв забезпечити постраждалих новим житлом до кінця літа.

Про цю новину повідомили на сайті Офісу президента.

"На жаль, ми не можемо повернути рідних сім’ям, які втратили близьких через вибух. Але ми зробили те, що обіцяли", – сказав Президент.

Володимир Зеленський, фото: Прес-служба президента
Володимир Зеленський, фото: Прес-служба президента

Зеленський зазначив, що затримка у вирішенні квартирного питання сталася через тривалі бюрократичні процедури та оформлення необхідних документів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Вдячний нашій команді, що ми це зробили. Обіцяли до кінця літа – і ми це виконали. Всі отримали нарешті нові квартири в нових будинках", – зауважив Зеленський.

На переконання Володимира Зеленського, тепер обов’язок місцевої влади – допомогти постраждалим з ремонтом помешкань, щоб забезпечити людям комфортні умови проживання.

вибух багатоповерхівки на Позняках, скріншот з відео
вибух багатоповерхівки на Позняках, скріншот з відео

Нагадаємо, вибух у багатоповерхівці на Позняках у Києві стався 21 червня. Було пошкоджено 40 квартир одного під’їзду, зруйновано 16 квартир з 4-го по 9-й поверх. П'ятеро людей загинули.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київська влада вирішила долю будинку на Позняках - зміцнять і пустять людей

Як повідомляє портал «Знай.uа» На київському Подолі прогримів вибух, будинок в диму - трагедія на Позняках перед очима

Також «Знай.uа» писав, що Жертви трагедії на Позняках виживають в інтернаті з ключами від квартир Зеленського: "Про нас забули"