Киянка Анастасія Недашківська, єдина вижила з родини, яка загинула в результаті вибуху багатоповерхівки на Позняках, отримала нове житло. Також житло отримав Анатолій, який втратив у вибуху батька. Про це стало відомо з прямої трансляції Офісу президента.

Наголошується, що президент Володимир Зеленський висловив співчуття родичам загиблих в результаті страшної трагедії і вручив ключі від нових квартир тим, хто залишився без житла. Поки що нове житло отримали 12 сімей з дітьми, ще 28 квартир роздадуть пізніше.

Місцева влада обіцяє провести в квартирах ремонт, якщо в цьому буде необхідність.

Всього в результаті вибуху зруйновано 16 квартир, ще чотири десятки – сильно пошкоджені і не підлягають відновленню.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Додамо, що історія Анастасії, що втратила всю родину в одну мить, зворушила українців, і вони кинулися допомагати дівчині. Цим не погребували скористатися шахраї, які збирають гроші нібито для Насті. Сама дівчина ще не готова говорити про трагедію, і людей, що збирають гроші від її імені, вона не знає.

Нагадаємо, раніше Очевидці вибуху на київських Позняках розкрили моторошні подробиці, волосся дибки - "Є хто живий? У відповідь - мертва тиша"

Як повідомляє портал Знай.uа На київських Позняках з-під завалів витягли тіло чоловіка - п'ята жертва, Україна в жалобі

Також Знай.uа писав, що Кияни об'єдналися для порятунку осиротілої дівчини - мама, тато і братик загинули на Позняках під завалами