27 липня, в понеділок, у Києві на Подолі в житловому будинку стався вибух.

«На Подолі стався вибух невідомого предмета десь на другому поверсі будинку. Ніхто не постраждав. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки. Встановлюють всі обставини події. Відкрито кримінальне провадження за ст 296 (хуліганство)», - повідомила прес-секретар поліції Подільського району Києва Ганна Страшок.

На щастя, обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, що в Києві на житловому масиві Троєщина повідомили про замінування житлового будинку.

Повідомляється, що в суботу, 25 липня, на гарячу лінію поліції "102" надійшло анонімне повідомлення про замінування житлового будинку по проспекту Володимира Маяковського, 24б, на житловому масиві Троєщина. У співтоваристві уточнили, що "мінер" поки ніяких фільмів дивитися не радив (посилаючись на вимоги терориста з Луцька).

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всі мешканці будинку були евакуйовані на вулицю. На місце події прибуло кілька нарядів поліції, швидка допомога, а також фахівці-вибухотехніки.

У коментарі УНН інспектор відділу комунікації Національної поліції міста Києва Євген Ласкін підтвердив інформацію про надходження правоохоронцям анонімний дзвінок про "замінування".

Ласкін зазначив, що з житлового будинку було евакуйовано 50 жителів. Після перевірки вони благополучно повернулися в свої оселі.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Львові знайшли вибухівку в каналізації

Також портал «Знай.uа» писав, що У Харкові по гарячих слідах схопили терориста" - лякав про заручниці і вибухівку

Також портал «Знай.uа» писав, що Теракти в Україні і світі - журналіст знайшов дивні збіги в "луцькому інцидент"

https://www.youtube.com/watch?v=GgCtpVNPYt8