Київський мер Віталій Кличко під час нічної прогулянки по столиці зобразив двох хлопців, які малювали на стіні рекламу наркотиків. Детальніше про подію розповів сам градоначальник на своїй сторінці в Facebook.

За словами Віталія Кличка, він пізно ввечері вирішив прогулятися по центральних вулицях Києва, щоб оглянути нещодавно відремонтовані вулиці Івана Франка, Ярославів Вал і Золотоворотську. Однак, коли він вийшов на вулицю Стрілецьку, він помітив двох хлопців, які малювали на стіні рекламу Telegram-каналу з наркотиками.

Кличка зловив вуличних художників за рекламою наркотиків / скріншот з відео

Столичний голова встиг зняти вуличних "художників" на відео, показавши киянам їх особи. Вони обидва назвалися Артемами і розповіли, що просто виправляли негарне графіті. Але Кличко їм не повірив і викликав на місце події наряд поліції.

В очікуванні правоохоронців один з героїв відео встиг втекти, а ось другого вдалося затримати до приїзду поліції. Столичний мер передав хлопця правоохоронцям для подальших розглядів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Друзі! Пізно ввечері вчора прогулювався центром Києва. Подивився, як гарно оновили вулицю Івана Франка, вийшов на Ярославів вал, Золотоворітську, що теж нещодавно відремонтували. Оглянув прилеглі вулиці, де плануємо роботи. І тут на вулиці Стрілецькій натрапив на двох хлопців, що виписували графіті на стіні одного з будинків. Поки проводив виховну бесіду і викликав поліцію, в одного з "художників" здали нерви і він втік. Другого передав поліції. На відео - обидва молодики, так що, знайдемо і втікача. Давайте любити і берегти своє місто! І примножувати його красу, а не паплюжити.

Geplaatst door Віталій Кличко op Zaterdag 25 juli 2020

Користувачі мережі відзначили, що такий вчинок мера пов'язаний ні з чим іншим, як з передвиборчими перегонами – мовляв, він хоче виглядати в кращому світлі перед городянами. Хтось написав, що він просто виконав обов'язки патрульної поліції, але і то, це не вирішить проблему з наркотиками в столиці. Кияни порадили Кличко краще розібратися у більш важливих справах, ніж ганяти по вулиці підлітків.

Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що київські комунальники вимагають Кличко відшкодувати збиток за карантин.

Як повідомляв портал Знай.иа дружок Гройсмана попросився до Кличка перед виборами.

Також Знай.иа писав, що мер Києва Віталій Кличко продовжує закривати очі на багатомільйонне розкрадання піску Тищенко і Комарницьким.