В день, когда у Зеленского спросили про «смотрящего» за Киевом, Кличко своим распоряжением выделил Комарницкому ещё 400...

Geplaatst door Geo Leros op Dinsdag 21 juli 2020

“У день, коли у Зеленського запитали про «смотрящего» за Києвом, Кличко своїм розпорядженням виділив Комарницькому ще 400 млн грн! Я хочу нагадати, що буквально нещодавно Денис Бігус на камеру Кличко розповів про схему “Еко-Буд-Трейд”, де злочинним способом ця прокладка стала переможцем тендеру на будівництво мосту на 6 млрд грн, а всього для компаній з орбіти Комарницького віддано підрядів на 13 млрд грн, на що мер відповів, що вперше про це чує і «давайте разом викривати й карати»! Коротше, покарав виділивши йому ще 400 млн грн!” - обурився Лерос.

Він уточнив, що для переказу грошей на фірму Комарницького, Кличко зняв фінансування з інших міських об'єктів. Згідно з наведеним ним документа КМДА, зокрема, кошти були зняті з будівництва Великої окружної та реконструкції Шулявського мосту.

“Підведу підсумок: Кличко зняв 387 млн грн з одних об'єктів будівництва в місті і призначив платіж на підконтрольну Комарницькому компанію “Еко-Буд-Трейд” згідно розпорядження КМДА №1041 “Про перерозподіл видатків бюджету міста Києва, передбачених Департаменту транспортної інфраструктури на 2020 рік”, - констатував парламентарій.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нардеп нагадав, що раніше правоохоронці провели обшуки у Комарницького, однак його про них заздалегідь попередили.

“Венедиктова відмовляється провести службове розслідування за фактом зустрічі 5 квітня 2020 року її підлеглого - київського прокурора Стояновського- з «смотрящим» Києва біля ресторану «Велюр», а після і зовсім зливає Комарницькому інформацію про майбутні у нього обшуки. Нові обличчя прийшли…” - резюмував Гео Лерос.