У Києві з 15 по 21 липня 2020 року народилося 16 двійнят. Всього за вказаний період в столиці на світ з'явилося 620 новонароджених.

Про це стало відомо з повідомлення Міського наукового інформаційно-аналітичного центру медичної статистики.

За минулий тиждень в пологових будинках столиці (з 15.06 по 21.06.2020) з'явилися на світ 620 немовлят, з них 322 хлопчика і 298 дівчаток, у тому числі 16 двійнят.

Серед 16 двійнят побачили світ 20 дівчаток та 12 хлопчиків.

Редакція Знай.uа щиро вітає батьків малюків.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що з 21 липня відновлять роботу шість муніципальних дитячих санаторіїв. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook .

"З 21 липня ми відновлюємо роботу шести муніципальних санаторних закладів для дітей. І з 27 липня столичні діти, які цього потребують, зможуть почати реабілітацію та лікування. Цей тиждень потрібна санаторіям для оформлення путівок дітям", - написав Кличко.

Так само варто згадати, що стало відомо про те, що в елітному будинку під Києвом вперше кинули дитини. Безпрецедентний випадок.

Таким чином, повідомляється, що в приватному пологовому будинку «Лелека», який знаходиться недалеко від Києва, вперше за чотири роки роботи відмовилися від новонародженого малюка. Батьки просто не захотіли його забирати.

Відзначимо також, що в кінці квітня громада Совських ставків запустила петицію з вимогою облаштувати на 20 гектарах ставків ландшафтний парк замість будівництва ЖК. Противники забудови вважають, що новий РК на 7000 жителів і 2000 паркомісць призведе до ще великих пробок на проспекті Лобановського і Деміївської площі, підтоплення району та зсувів ґрунтів, істотного погіршення якості повітря і, нарешті, знищення ландшафту і сотень дерев.

"Знай.uа" писав, що у Запоріжжі судять виховательку нелегального садка у якої на руках померла дитина.

Як повідомляв Знай. ua купити квартиру в Києві - у скільки обійдуться заповітні метри в розпал карантину.

Також Знай. uа писав, що у Польщі підпалили заробітчан з України.