На даху будівлі по вулиці Маршала Гречко помітили невелику групу підлітків.

Про це повідомили в пабліку "Виноградар".

фейсбук, скріншоти

Очевидці зробили кілька фото того, як підлітки сиділи на даху будівлі електрощитової, звісивши ноги.

Більшість інтернет-користувачів у подібному проведенню часу дітей не побачили нічого жахливого, оскільки самі частенько робили подібне в молодості.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві, на Виноградарі, у пісочниці виявили боєприпас - ручну гранату. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що пригода сталася у дворі будинку «Варшавського мікрорайону», розташованого на вулиці Сім'ї Крістерів, 20.

«По всій видимості, місцевий ЖКГ з піском в пісочницю дітям привіз», - зазначає автор повідомлення.

Боєприпас виглядає дуже старим, імовірно – часів Другої Світової війни. Більше подробиць поки немає.

Також, в Києві мешканці багатоквартирних будинків звернули увагу на дивні мітки, які з'являються на дверях їх жител. Фото подібних міток опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook киянин Вадим Сторожук.

За його словами, біля багатьох дверей з'явилися незрозумілі значки – у шматок пластиліну на стіні встромлені два сірники. При цьому такі ж значки бачили в будинках та інших районів столиці – на Нивках, Виноградарі, Куренівці.

Нагадаємо, що громадянина Німеччини, який підозрюється в умисному підпалі квартири і вбивство жінки, візьмуть під варту.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві щур потрапила в квартиру через унітаз.

Також Знай.uа писав, що у Києві неадекват закидав камінням машини.