Київський мер Віталій Кличко призначив надбавку начальнику Управління з питань реклами виконавчого органу Київської міськради. Відповідний документ був опублікований на офіційному порталі Києва.

Згідно з розпорядженням Київського міського голови від 06.07.2020 року Віталія Кличка, начальнику Управління з питань реклами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Смирнову Олександру Григоровичу буде призначена надбавка.

Олександр Смирнов / скріншот з відео

В документі зазначено, що надбавка буде призначена від 17 липня 2020 року за вислугу років на державній службі в розмірі 12 відсотків від посадового окладу. Станом на вищевказану дату, термін державної служби Смирнова складе рівно 4 роки.

Розпорядження про надбавку / фото: Офіційний портал Києва

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Відомо, що Олександр Смирнов був призначений на посаду голови Управління реклами КМДА ще у 2017 році. На той момент його досвід роботи в державних органах становив 1 рік і 4 місяці, тому на роботу він прийняв з випробувальним терміном на 4 місяці. Ще тоді Віталій Кличко встановив йому надбавку в розмірі 3 відсотки від посадового окладу.

Олександр Смирнов / скріншот з відео

До своєї служби КМДА Олександр Смирнов був виконуючим обов'язки начальника КП "Київреклама". 20 жовтня конкурсна комісія оголосила про його призначення на посаду, оскільки він набрав найбільшу кількість балів серед усіх учасників.

Нагадаємо, що Кличко закликав працівників торгівлі та громадського харчування пройти тест на коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.иа, Кличко заборонив киянам нічні "весілля".

Також Знай.иа писав, що Кличко підкинув грошенят чиновниці з "маленькою зарплатою.