Мер Києва Віталій Кличко встановив надбавки до окладу директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Про це стало відомо з розпоряджень Київського міського голови Віталія Кличка.

Так, Кличко встановив величезні надбавки до окладу директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Валентина Осиповау За інтенсивність праці Кличко дав йому надбавку в розмірі 200% окладу, в розмірі 100% окладу за виконання особливо важливої роботи.

Валентин Осипов фото “КиевVласть”


Надбавка в розмірі 200% посадового окладу чиновника встановлена на період з 3 по 30 квітня 2020 року. А ось надбавка в розмірі 100% посадового окладу чиновника буде виплачуватися Валентину Осипову до кінця року.

Варто нагадати, що Валентин Осипов був призначений директором Департаменту транспортної інфраструктури КМДА 4 лютого 2020 року.

Нагадаємо, карантин в Україні продовжать глава МОЗ Степанов пояснив, як зміняться обмеження.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , безробітним українцям збільшили соцвиплати на період карантину хто буде отримувати 1000 грн.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, з собакою гуляти можна, а з дитиною ні, у МОЗ пояснили найбільш суперечливу заборона.