У київському метрополітені пройшлася група жінок, які закликали пасажирів знімати захисні маски, оскільки "коронавіруса не існує". Відповідним відеороликом поділився паблік "Київ Оперативний" в Facebook.

На відеозаписі, знятим очевидцями, видно, що група з шести жінок з дитиною почали свою "акцію" ще на ескалаторі при спуску на станцію. Вони кричали пасажирам підземки, що "вас обманюють", "ніякого коронавіруса немає", "увімкніть мізки", "знімайте маски" і "дихайте вільно".

У київському метро жінки закликали пасажирів знімати маски / скріншот з відео

Після ескалатора жінки продовжили свою агітацію і у вагоні метро. Всі з них, відповідно, були без масок. А та, що йшла попереду, одягла на обличчя тканинну косметичну маску і тримала в руках мітлу.

Більшість пасажирів підземки реагували на них скептично і не піддавалися маніпуляціям. Інші ж з зацікавленістю спостерігали за подіями і почали потурати маніпуляторам.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Якісь жінки ходять по метро та запевняють пасажирів, що ніякого коронавірусу немає. Що думаєте?

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 26 juni 2020

Варто нагадати, що згідно з опитуванням КМІС, 66% українців вважають, що коронавірус був створений штучно, і тільки 18% дотримуються думки, що він виник природним шляхом.

Нагадаємо, що у Києві чоловік без маски вирішив осідлати тролейбус, проте водії не оцінили.

Як повідомляв портал Знай.иа у Київському метрополітені зупинили дівчину, яка намагалася прорватися в підземку без медичної маски.

Також Знай.иа писав, що київські копи ігнорують вільне переміщення перевантажених фур по столиці.