У Київське метро після вимушеного простою на карантині повернулися не тільки звичайні пасажири і жебраки, але і любителі епатажу. Зокрема, молода парочка так скучила за підземкою, що влаштувала оголений еротичний перформанс прямо у вагоні. Про це повідомляє телеграм-канал «Х**вий Київ».

«Коли дуже скучив... за метро. Віддаю належне. Перед дійством вони продезінфікували сидіння. Прокатався по Синій гілці», - зазначає користувач під ніком "Містер Анонімус".

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

На опублікованих кадрах – хлопець і дівчина, які практично повністю оголилися в напівпорожньому метро. З одягу на них – тільки нижня білизна та медичні маски. При цьому автор повідомлення підкреслює, що молоді люди попередньо ретельно продезінфікували поверхню сидіння, якого торкалися оголеними частинами тіла.

Можливо, таким чином вони хотіли продемонструвати свою радість від повернення столичного метрополітену після двомісячного простою.

Нагадаємо, раніше в Київський метрополітен відразу після відкриття повернулися звичні особи – жебраки і кишенькові злодії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нахабний киянин вкрав телефон у стоматолога.

Також Знай.uа" писав, що у Запоріжжі накрили лохотрон.