Стало відомо про те, що в столиці, недалеко від центру, сталася аварія, в якій постраждали люди. Водій вилетів з автомобіля.

Таким чином, повідомляється, що в результаті ДТП загинула одна людина. Сталося це в ніч з неділі на понеділок, 8 червня. На проспекті Перемоги у Києві в аварію потрапили два автомобілі. Інформація про це з'явилася на інформаційному порталі «РБК-Україна».

Поки що, дуже мало інформація про те, що трапилося. Відомо лише те, що машина Honda рухалася по Брест-Литовському шосе, на дуже високій швидкості. І в результаті він врізався в бетонний парапет, який обрамляє опору шляхопроводу.

В результаті, пасажир, який перебував в цьому авто, від удару вилетів з машини на вулицю. Як відомо, він не був пристебнутий. Ролик, який потрапив у мережу, була опублікована на сторінці "Київ Оперативний" в соціальних мережах.

Дуже серйозна та масштабна аварія сталася щойно на проспекті Перемоги, під шляхопроводом, що на Берестейській, у бік станції метро Нивки. На жаль, не обійшлося без загиблих. Деталі ДТП встановлюють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 7 juni 2020

Він помер на місці, так як травми були несумісні з життям.

Був зачеплений також автомобіль BMW. Від допомоги медиків обидва водія відмовилося. На місці на даний момент працюють рятувальники ДСНС, які виїхали на місце аварії. Обставини аварії поки що також з'ясовуються. Більш докладно про все стане пізніше.

Нагадаємо, раніше в Києві озвірілі пасажирів жорстоко побили водія травмая.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Києві молодий хлопець стрибнув з 21 поверху, залишивши зловісну записку.

Також Знай.иа писав, що у Броварах, недалеко від Києва, дівчинка випала з гойдалки і травмувалася.