У Києві сталася жахлива ДТП, Volkswagen перевернувся на дах і впав на Audi.

Про це повідомляє Інформатор

У понеділок, 30 березня, у Києві на перехресті вулиць Федорова і Гринченко сталося ДТП. Відомо, що автомобіль Volkswagen перевернувся і впав на проїжджаючий Audi. Ця пригода сталася близько 9:45.

ДТП, фото Інформатор

За попередньою інформацією правоохоронців відомо, що автомобіль Volkswagen рухався в одному напрямку разом з чорною Audi по вулиці Федерова. Але під час повороту праворуч, в бік Volkswagen вдарив автомобіль Audi А6, від удару він перекинувся на дах і впав на рухомий назустріч автомобіль Audi А3.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ДТП, фото Інформатор

На даний момент інформації про потерпілих в результаті події немає. Через аварію на цій ділянці дороги утворилася невелика пробка. Зараз правоохоронці встановлюють усі причини та обставини події. Ведеться слідство.

ДТП, фото Інформатор

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішохідом.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.